Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2009. : Hírek 2009. március : már.4. A megye legjobb sportolója. Szolnok

A megye legjobb sportolója

2009. Március 4. Szolnok

Március 4-én Szolnokon a megyeházán adták át a „ A megye legjobb sportolója” és a „A megye jó tanulója-jó sportolója” díjakat”. Mindkét kategóriában voltak újszászi díjazottak.

A legjobb sportolóknak Kovács Sándor, a Megyei Közgyûlés alelnöke adta át a szép díjakat. Ifjúsági leány kategóriában a 2008. évi eredményei alapján – a Magyar Köztársaság felnõtt nõi egyéni, nõi páros, nõi csapat és vegyes páros bajnoka, a 2008. évi ranglista elsõ helyezettje nõi egyéni, nõi páros, nõi csapat és vegyes páros versenyszámokban, az 5. Lábtoll-labda Európa-bajnokságon nõi egyéniben, nõi párosban és vegyes párosban Európa-bajnok, nõi csapatban második helyezett – „A megye legjobb sportolója” díjban részesült Kapás Ágnes, az Újszászi VVSE lábtoll-labdázója. Edzõje: Fehér János.

A csapat kategóriában az Újszászi VVSE nõi lábtoll-labda csapata – Eperjessy Zsófia, Kapás Ágnes, Szabó Nóra, Varga Rita – edzõ: Fehér János kapta a megtisztelõ díjat. A csapat eredményei is imponálóak: a Magyar Köztársaság felnõtt nõi bajnokcsapata, a 2008. évi magyar ranglista elsõ helyezettje, az 5. Lábtoll-labda Európa-bajnokság 2. helyezettje, a 13. Hungarian Open nõi csapat 1. helyezettje.

A „Jász-Nagykun-Szolnok Megye Jó tanulója-Jó sportolója” kitüntetõ címeket Kántor István, a Diáksportért Közalapítvány elnöke adta át a tanulásban és a sportban egyaránt kimagasló teljesítményt nyújtó fiataloknak. Az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói közül Varga Rita (Széchenyi Gimnázium Szolnok), Boros Péter (Verseghy Ferenc Gimnázium Szolnok), Csontos Aranka és Vágó Henriett (Vörösmarty Mihály Általános Iskola Újszász) érdemelte ki a rangos elismerést.

Újszásziak az ünnepségen

Kapás Ágnes, Jász-Nagykun Szolnok megye legjobb ifjúsági sportolója

Edzõje Fehér János

A megye legjobb csapata

Edzõ: Fehér János

Varga Rita jó tanuló-jó sportoló díjas

Vágó Henriett jó tanuló-jó sportoló díjas

Csontos Aranka jó tanuló-jó sportoló díjas

Boros Péter jó tanuló-jó sportoló díjas

Az újszászi díjazottak és Veres Pál, a Magyar Lábtoll-labda Szövetség elnöke

Bankett

A boldog csapat: Varga Rita, Kapás Ágnes, Eperjessy Zsófia és Szabó Nóra

Fotó: Fehér Judit