Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2009. : Hírek 2009. április : ápr.24. Sikeres Zala megyei diákolimpia. Nagykanizsa

Sikeres Zala megyei diákolimpia

2009. április 24. Nagykanizsa

A nagykanizsai Zsigmondy spotcsarnok hat pályáján rendezték meg április 24-én a Zala megyei III-IV. korcsoportú lábtoll-labda diákolimpia döntõit. A tornára a megye négy településének hat oktatási intézményébõl 57 játékos nevezett. A versenykiírás szerint a III. korcsoportban az 1996-1997-ben születettek, míg a IV. korcsoportban az 1994-1995-ben születettek diákok versenyezhettek. A pontversenyt a cserszegtomaji Szabó István Általános Iskola csapata nyerte 4 arany, 2 ezüst és 5 bronzéremmel, a szepetneki Királyi Pál ÁMK 2 arany, 5 ezüst és 5 bronzérmet, a nagykanizsai Kõrösi Általános Iskola 1 ezüst és 2 bronzérmet, a szintén nagykanizsai Rozgonyi Általános Iskola és a keszthelyi Közgazdasági Szakközépiskola egy-egy aranyérmet szerzett. A legjobb eredményt elért diákok május 14-15-én Zánkán az országos döntõn találkoznak a más megyék legjobbjaival.

Megnyitó

III. korcsoport fiú egyéni: 2. Kunics Bence, 1. Magyarósi Marcell, 3. Horváth Attila

III. korcsoport fiú hármas: 2. Szepetnek, 1. Cserszegtomaj, 3. Nagykanizsa Kõrösi

III. korcsoport leány egyéni: 2. Pál Dorina (Cserszegtomaj), 1. Magyarósi Réka (Cserszegtomaj), 3. Kunics Réka (Nagykanizsa Kõrösi)

III. korcsoport leány hármas: 2. Szepetnek, 1. Cserszegtomaj, 3. Szepetnek

IV. korcsoport fiú egyéni

IV. korcsoport fiú hármas: 2. Cserszegtomaj, 1. Szepetnek, 3. Szepetnek

IV. korcsoport leány egyéni: 2. Varró Evelin (Szepetnek), 1. Széles Kitti (Keszthely Közgazdasági), 3. Matola Viktória és Morvai Noémi (mindkettõ Szepetnek)

IV. korcsoport leány hármas: 2. Szepetnek, 1. Szepetnek, 3. Cserszegtomaj

Fotó: Budavölgyi Kálmán