Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2011. : Hírek 2011. Január : Jan.22. Michael és Sven születésnapi tornája. Újszász

Michael és Sven születésnapi tornája

2011. január 22. Újszász

Eredmények ...

Lábtoll-labdázással ünnepelte születésnapját a Magyarországon élõ 30 éves német Sven Henneböle és a 28 éves osztrák barátja, Michael Holzapfel. A születésnap alkalmából német és osztrák (az osztrák csapatban thaiföldi és vietnami) lábtoll-labdázók érkeztek Újszászra. A hozzájuk csatlakozó hazaiakkal együtt 45 fõs mezõny köszöntötte az ünneplõket. A nemzetközi születésnapi torna a hármasok küzdelmeivel kezdõdött. 14 csapat versenyében a gyõzelmet a Bogár László, Boros Péter, Kézér Zsolt, Nózsi Péter összeállítású újszászi csapat szerezte meg, akik 21-19, 12-21, 23-21-re gyõzték le klubtársaikat: Herczeg Gábort, Szûcs Gergelyt és Tóth Gábort. A dobogó harmadik fokára a német válogatottal azonos FFC Hagen – Michael Kowallik, Sven Walter, David Zentarra – állhatott.

A Barátság párost Harsányi Zoltán, Tóth Virág nyerte. 2. Bogár László, Bata Krisztina. Döntõ: 27-25. 3. Bábosik Ferenc, Sven Walter és Tóth Gergõ, Gulyás Adrienn. Michael és Sven, a két születésnapos már az elsõ fordulóban kiesett.

Fehér János köszönti a születésnaposokat

Barátok és játékostársak

Sven és Michael a születésnapi tortával

Boros Péter, Sven Walter és Michael Kowallik

Az Újszász Fehér - NSG mérkõzés után

Kézér Zsolt, Bogár László és Boros Péter

Díjátadás

A dobogósok és az ünnepeltek

Sven Henneböle torta szeletelés közben

A legjobb párosok

Fotó: Ifj. Fehér János