Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2016. : Hírek 2016. február : Feb.6. I. Sector Prémium Kupa. Cserszegtomaj

I. Sector Prémium Kupa

2016. február 6. Cserszegtomaj

2016. február 6-án rendeztük meg Cserszegtomajon a hagyományokhoz hûen a lábtoll-labda házi bajnokságot, amely ebben az évben a Sector Prémium Kupa nevet viselte.

A napot az elõzõ év értékelésével kezdtük. Kihirdettük és díjaztuk a az elõzõ év legjobb játékosait. Itt azok az egyesületi játékosok szerezhettek kupát, akik minimum három versenyen részt vettek, és a korcsoportjukban a legtöbb pontot szerezték. Így díjat kapott Gyalog Csenge, Merics Ferenc, Széles László, Udvari Boglárka, Sillinger Zsanett, Farsang András és Farsang Imre.

A házi bajnokságon való részvétel feltétele, a nevezési díj egy tálca szendvics vagy süti, illetve innivaló volt.

A 29 játékos az életkoruk alapján két csoportba került: gyermek-serdülõ és felnõtt-ifjúsági.

Gyermek-serdülõ korosztályban nagy versengés végén Merics Ferenc lett a gyõztes, akitõl egy hajszállal maradt csak le Fark Vencel. Ebben a csoportban a dobogó alsó fokára Koszorús Sámuel és Széles László állhatott.

Felnõtt kategóriában Mile Alexandra zsebelhette be kislányával, Aminával az aranyérmet. Második helyen Farsang András végzett, míg a harmadik helyért járó díjat Pál Dorina és Magyarósi Marcell szerezték meg.

Különdíjban részesült a legjobb gyermek lány játékos, Belovári Panna, és a legjobb serdülõ lány, Horváth Dorina, emellett az újdonsült játékosok is díjat kaptak.

A versenyen a lábtoll-labdázás és a versengések mellett a jó hangulat is jellemzõ volt. A kicsik és a nagyok egyaránt jó élményekkel a zsebükben térhettek haza. Nagy öröm volt mindenkinek, hogy Mile Alexandra visszatért, és hozta a tõle elvárt teljesítményt, így a nap gyõztese lett.

Ezúton is szeretnénk megköszöni a segítséget és a támogatást Bartha Gábor polgármesternek és a cserszegtomaji önkormányzatnak, illetve Lengyel Lajosnak.

Reméljük, jövõre ugyanitt ugyanezzel a céllal ismét találkozhatunk, és összemérhetjük erõnket egymás ellen az egyesületen belül is.

Addig is mindenkinek jó felkészülést a 2016-os évre, és szép eredményeket kívánunk!

Sillinger Zsanett

A résztvevõk

A verseny megnyitója

Takács Tamás nyitotta meg a versenyt

Gyalog Csenge

Merics Ferenc

Széles László

Udvari Boglárka

Sillinger Zsanett

Mile Alexandra és Amina

Farsang András és Magyarósi Marcell egyéni mérkõzése

A kezdõk

A legjobb gyermek lány Belovári Panna és a legjobb serdülõ lány Horváth Dorina

A díjazottak

A verseny résztvevõi