Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2021. : Aug. 10. Lábtoll-labdázás a Balaton déli partján. Fonyódliget

Lábtoll-labdázás a Balaton déli partján

2021. augusztus 10. Fonyódliget

Augusztus 10-én a nagyon szép helyen lévõ, minden igényt kielégítõen felújított, átépített fonyódligeti Erzsébet-táborban lábtoll-labdáztak a Magyar Lábtoll-labda Szövetség képviseletében az Újszászi VVSE versenyzõi. Kora hajnali vonatozás után Fehér János vezetésével Diós Letícia, Jónás Károly, Kenyeres Krisztián, Kovács Brigitta, Kulcsár Zalán és Zsigmond Tamás két pályán várta a táborozókat, akik az asztalitenisz, a tollaslabda és az öttusa laser lövészet kipróbálása után a lábtoll-labda pályákon is lelkesen ismerkedtek a számukra új lábtoll-labdázással. Fehér János rövid szabály- és rúgás technikai ismertetõje és gyakorlati tanácsai után az érdeklõdõ fiúk és lányok a háló felett rúgták a labdát. Különösen ügyesen játszottak az inárcsi, a ceglédi és a lakócsai táborozók.

A játék végén elõkerültek a shuttleballok, amelyekkel a tábor önkéntesei és a nagyobb labdát kedvelõk játszottak jó mérkõzéseket.

Ebéd után az újszásziak megmártóztak a Balatonban. A fürdés különlegessége volt, hogy a sekély vízben messzire be lehetett gyalogolni.

Az elsõ fonyódligeti lábtoll-labdázók

Játék Kenyeres Krisztiánnal

Játék Kulcsár Zalánnal

Egyensúlyozás a lábtoll-labdával

Guggolás lábtoll-labdával

Rúgás térddel

Szerva gyakorlás

Lányok a pályán

Fiú mérkõzés. Játékvezetõ: Kovács Brigitta és Diós Letícia

Pihenõ és adminisztráció:  Diós Letícia, Kulcsár Zalán, Kenyeres Krisztián,  Zsigmond Tamás, Jónás Károly Krisztián és Kovács Brigitta

Szép rúgás

Mérkõzés az önkéntesekkel

Játék shuttleballal

Kulcsár Zalán és Jónás Károly mérkõzése

Jónás Károly

Kulcsár Zalán, Jónás Károly, Kenyeres Krisztián, Fehér János, Kovács Brigitta, Diós Letícia és Zsigmond Tamás

Kilátás a táborból a Badacsonyra

Vitorlás

Fürdés a Balatonban

Fotó: Fehér János