Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2014. : Hírek 2014. augusztus : Aug.8. Több mint kétszáz nevezés a 19. Hungarian Openre. Újszász

Több mint kétszáz nevezés a 19. Hungarian Openre

2014. augusztus 8. Újszász

Augusztus 8-án este kilenc óráig a versenyzõk többsége megérkezett Újszászra. A csapatvezetõk a Szász Vendégházban tartott technikai értekezleten beszélték meg a verseny lebonyolítását és sorsolását. A verseny menetét ifj. Fehér János versenyigazgató ismertette. Ebben az évben változott a lebonyolítás. Csoport selejtezõkkel kezdõdik a nõi és a férfi csapatverseny. A nõknél 23, a férfiaknál 38 csapat nevezett. A csapatokban 6 ország több mint kétszáz versenyzõje jelentkezett a négynapos 19. Hungarian Openre, a Nyílt Magyar Nemzetközi Lábtoll-labda Bajnokságra.

Alig egy hónappal az Európa-bajnokság után Újszászon újra összecsapnak a legjobbak. Nem lesz könnyû dolguk az Európa-bajnokoknak. Mindenki az õ skalpjukra vágyik. Férfi csapatban megismétlõdhet a magyar-német Eb döntõ, de addig a hazaiakkal is meg kell küzdeniük a Becskereki Sándor, Herczeg Gábor, Kézér Zsolt, Tóth Gábor Európa-bajnok újszászi csapatnak. Férfi egyéniben még soha nem nyert német versenyzõ Hungarian Opent. David Zentarra az EB elsõ hely után Újszászon is gyõzelemre tör. A hazaiak közül Tóth Gábor, Herczeg Gábor, Becskereki Sándor vagy Nózsi Péter akadályozhatja meg. gyõzelmét. Nõi csapatban Újszász, Nagykanizsa, a szlovákiai Királyhelmec és a lengyel UKS Pustków várható a legjobb négy közé. Nõi egyéniben a szlovákiai Bagos Viktória a címvédõ. Õt a cserszegtomaji Mile Alexandra, az újszászi Ézsiás Kitti vagy a német Sarah Walter akadályozhatja meg a duplázásban.

Ifj. Fehér János versenyigazgató ismertette az lebonyolítási formát

Csapatvezetõk

A sorsolás ismertetése

A németeknek jó a sorsolása

Fotó: Fehér János