Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2011. : Hírek 2011. Március : Már.3. Jász-Nagykun-Szolnok Megye Legjobb Sportolója 2010 díjas az Újszászi VVSE nőicsapata. Szolnok

„Jász-Nagykun-Szolnok Megye Legjobb Sportolója 2010” díjas az Újszászi VVSE nõi csapata

2011. március 3. Szolnok

Huszonegy sportoló és egy csapat részesült a "Jász-Nagykun-Szolnok Megye Legjobb Sportolója" és a "Megye Jó tanulója - Jó sportolója" kitüntetõ címekben március 3-án. Az elismeréseket Szolnokon, a Megyeházán dr. Csoór György, a megyei közgyûlés alelnöke és dr. Juhász Enikõ, a megyei közgyûlés Egészségügyi és Szociális Bizottságának elnöke, valamint Vadas Sándor, a „Diáksportért” Közalapítvány Kuratóriumának elnöke adta át.

Jász-Nagykun-Szolnok megye legjobb sportolója 2010 díjat hét kategóriában ítélték oda. A csapat kategóriában az Újszászi Városi Vasutas Sportegyesület Kapás Ágnes, Makai Gréta, Szabó Nóra, Varga Rita összeállítású Európa-bajnok, VB ötödik helyezett, országos bajnok, magyar ranglista elsõ helyezett csapata érdemelte ki a megtisztelõ címet. Edzõ: Fehér János. A díjat a csapat nevében Szabó Nóra vette át.

A „Megye Jó tanulója – Jó Sportolója” díjat 15-en kapták. Két lábtoll-labdázó volt a díjazottak között. Szabó Nóra, a Varga Katalin Gimnázium, és Vágó Henriett az Újszászi Gimnázium és Mûszaki Szakközépiskola tanulója. Mindketten kitûnõ tanulók, és eredményes sportolók.

Szabó Nóra és Vágó Henriett a díjkiosztó ünnepségen

Sok szép díj

Szabó Nóra a legjobb csapatnak járó serleggel

A díjakkal

Vágó Henriett a Jó tanuló-jó sportoló díjat Vadas Sándortól vette át

"A Megye jó tanulója-jó sportolója" díjasok

Vágó Henriett, Fehér János és Szabó Nóra

A fogadáson

Vágó Henriett és Szabó Nóra a díjakkal

Fotó: Fehér János és Veres Pál