Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2021. : Jún. 25. Bogárné Simon Klára köszöntése. Újszász

Bogárné Simon Klára köszöntése

2021. június 25. Újszász

Június 25-én tartotta tanévzáró ünnepségét az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános iskola. A tanévet és a diákok teljesítményét értékelõ ünnepi beszéde végén Bogárné Simon Klára nyugdíjba vonuló igazgató elköszönt a jelenlévõktõl:

“Kedves gyerekek, kedves szülõk, kedves kollégák, tisztelt vendégek!

58 évet jártam iskolába. 17-et diákként, 41-et tanárként. Boldog vagyok, hogy ez így történt, boldog vagyok, hogy egész életemben azt csinálhattam, amit szerettem. Példaképeket követtem, s talán magam is példaképül szolgáltam. Ennek reményében a 2020/21-es tanévet bezárom, az új idõszámításhoz kívánok mindenkinek sok sikert, jó egészséget, s elég erõt a kihívásoknak való megfeleléshez!”

Ö úgy gondolta, hogy ezzel a zárszóval az ünnepség befejezõdött. Nem így volt, mert folytatás következett. Elõször Makainé Zérczi Zsuzsanna igazgató-helyettes méltatta Bogárné Simon Klára tevékenységét, majd dr. Molnár Dóra, – aki hatodikos volt, amikor az iskolába új tanárnõként Simon Klára megérkezett – a jelenlegi és a régi tanítványok nevében búcsúzott.

A köszöntõket követõen az iskola diákjai meglepetés dalként Bródy János Köszönöm címû dalát énekelték Molnár Adrienn és Steczina Nikol 5.b osztályos tanulók felvezetésével. Egymás után álltak fel az osztályok, és kapcsolódtak be az éneklésbe. A végén több mint négyszázan énekelték

“Amit tõled megtanultam, nem felejtem el

Amíg élek s emlékezem

Amíg élek s emlékezem.”

Az éneklés után  minden osztály virággal köszöntötte Klárika nénit.

Fehér János, a Magyar Lábtoll-labda Szövetség ügyvezetõ elnöke is köszöntötte Bogárné Simon Klárát, aki lábtoll-labdás szülõként és 15 éven át iskolaigazgatóként segítette a lábtoll-labdázást, a lábtoll-labdázókat. Büszke volt lábtoll-labdázó tanítványaira. Rendszeres nézõje és segítõje volt az újszászi versenyeknek.

Az egész iskola énekelt

Minden osztály elbúcsúzott

Fehér János a lábtoll-labdázók nevében mondott köszönetet

Fehér János és Bogárné Simon Klára

Fotó: Szõke Zoltán és Tóth Gábor