Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2013. : Hírek 2013. szeptember : Szep.30. Átvették bizonyítványaikat a lábtoll-labda edzők. Budapest

Átvették bizonyítványaikat a lábtoll-labda edzõk

2013. szeptember 30. Budapest

Szeptember 30-án a TF aulájában tartották a Magyar Olimpiai Bizottság felkérésére a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara által szervezett 2012/2013-as tanévi távoktatásos rendszerû sportoktatói – sportedzõi szaktanfolyam tanévzáró ünnepségétt és bizonyítványosztását.

A TF Felnõttképzési csoport részérõl Balogh Judit üdvözölte a megjelenteket, majd dr. Hamar Pál oktatási dékánhelyettes mondott ünnepi beszédet: A sport, a szakmai tudás és a nevelés fontosságáról beszélt. Dr. Leyrer Richárd MOB alelnök, a képzési forma kitalálója megköszönte a MOB, a TF és a képzésben résztvevõk segítségét, együttmûködését. Katus Attila, mint TF oktató, és mint gyakorló edzõ köszöntötte az új edzõket.

A szervezõk felkérték a képzésben résztvevõ sportágak vezetõit, hogy közremûködjenek a bizonyítványosztásban. Így a lábtoll-labdázóknak dr. Hamar Pál társaságában Fehér János fõtitkár adta át a bizonyítványokat. A lábtoll-labdázók közül kilencen végezték el az edzõi tanfolyamot. A cserszegtomajiak – Mile Alexandra, Sillinger Zsanett, Takács Tamás – és Vágó Tibor (Pusztaszer PISZE SE) az ünnepségen kapták meg bizonyítványaikat. A többiekét – Budavölgyi Bálint, Budavölgyi Kálmán (Nagykanizsa ZSE), Menyhárt Anna (Jánoshida SE), ifj. Fehér János, Tóth Gábor (Újszászi VVSE) – megbízottjaik vették át.

Balogh Judit nyitotta meg az ünnepséget

Az elnökség: Bartha Csaba, Hamar Pál, Leyrer Richárd és Katus Attila

Hamar Pál oktatási dékánhelyettes

Leyrer Richárd MOB alelnök

Katus Tamás

Díjátadó ünnepség

Mile Alexandra

Sillinger Zsanett

Takács Tamás

Vágó Tibor

Sillinger Zsanett, Takács Tamás, Fehér János és Mile Alexandra

Fotó: Fehér János és Udvari Boglárka