Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2022. : Ápr. 24. Czétényi Krisztián sikerei. Szikszó

Czétényi Krisztián sikerei

2022. április 24. Szikszó

Czétényi Krisztián az Újszászi VVSE ifjúsági korú lábtoll-labdázója sikeres április tudhat maga mögött. Április 4-én lábtoll-labdázásban a Kisteleken rendezett országos döntõben a VI. korcsoportban a Szolnoki ÉPFA csapatában Kökény Martinnal és Varga-Nagy Bálinttal diákolimpiát® nyert. Egyéniben hatodik helyezett volt.

Krisztián a más sportágakban is eredményes volt áprilisban.

A szkanderben (karbirkózás) Szolnok Város Amatõr Bajnokságán a 80-89 kilogrammosok súlycsoportjában 2. helyezést ért el.

Az iskolai street workout bajnokságon, amely húzódzkodásból (21 teljesítés), tolódzkodásból (40 teljesítés) és lábemelés fejfölé feladatból (32 teljesítés) állt az elsõ helyen végzett.

Április 24-én a Szikszón rendezett Fekvenyomó Diákolimpián® a 81 kg testsúlyú Czétényi Krisztián, a Szolnoki SZC Petõfi Sándor Építészeti és Faipari Technikum Szolnok és Szakképzõ Iskola tanulója a 83 kilogrammos súlycsoportban (amelyben 74 kg-tól 83 kg-ig indulhattak a versenyzõk) 135 kilogrammos teljesítménnyel 2. helyezést ért el. Krisztián hetente 2 x 2 nap végez súlyzós erõsítést. Édesapja, id. Czétényi Krisztián és nagybátyja, Szûcs Attila tervezik, irányítják az edzését. A súlyzómentes napokon lábtoll-labda edzéseken látványos felugrásos talpalásokkal „pihen”.

Czétényi Krisztián a 135 kg alatt

2. Czétényi Krisztián

Czétényi Krisztián a Fekvenyomó Diákolimpián

Czétényi Krisztián és testnevelõ tanára, Pöstyényi Attila

Czétényi Krisztián oklevél és éremgyûjteménye

Czétényi Krisztián látványos talpalása

Bravúros rúgás

Czétényi Krisztián, a Szolnoki SZC ÉPFA lábtoll-labda diákolimpiai bajnokcsapatában

Fotó: Berkó Sándor, Czétényi Klaudia és Fehér János