Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2012. : Hírek 2012. november : Nov.9. Lábtoll-labdázás Mezőnagymihályon. Mezőnagymihály

Lábtoll-labdázás Mezõnagymihályon

2012. november 9. Mezõnagymihály

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a mezõnagymihályi Arany János Általános Iskolában tartottak november 9-én sikeres lábtoll-labda bemutatót Fehér János vezetésével az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói: Bábosik Ádám, Bábosik Ferenc és Ráski Lajos, akik az oda utat is végig labdázták, és átszálláskor a vonatra várakozást a vámosgyörki és a füzesabonyi vasútállomáson is lábtoll-labdázással töltötték.

A mezõnagymihályi Arany János iskola híresen sportos iskola. Csapata állandó résztvevõje a 200 tanulónál kisebb oktatási intézményeknek rendezett lány kézilabdából, fiú labdarúgásból és fiú-lány atlétikai versenyszámokból álló Kis Iskolák Sportversenye diákolimpia országos döntõjének, ahol rendszeresen az élmezõnyben végeznek. Eddigi legnagyobb sikerüket a 2009/2010-es tanévben érték el, amikor õk nyerték az összesített pontversenyt.

A lábtoll-labdázók bemutatójára megtelt az iskola tornaterme. Agócs László igazgató köszöntötte az újszászi játékosokat, akik bemutatták a különbözõ rúgásokat és labdaérintéseket, és háló felett is játszottak, majd átadták a terepet a hazaiaknak, akik nagy lelkesedéssel rúgták a labdát.

Ráski Lajos

Lábtoll-labdázás a vámosgyörki állomáson

Lábtoll-labdázás a füzesabonyi vasútállomáson

Az esõ sem jelentett akadályt

A mezõnagymihályi lányok a lábtoll-labdázás prospektusát tanulmányozzák

A közönség

Nézõk a karzaton

Farkas Kornélia testnevelõ és tanítványai

Ráski Lajos mutatta be a rúgásokat

Bábosik Ferenc, Bábosik Ádám és Ráski Lajos

Játék két labdával

Játék háló felett

Bábosik Ferenc és a mezõnagymihályi lányok

A mezõnagymihályi fiúk

Mindenki rúgta a labdát

A helyi bajnok

A terem felülnézetbõl

Jön a labda

Igazgatói rúgás

Fotó: Fehér János