Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2012. : Hírek 2012. december : Dec.22. Mosolyt az Arcokra, Melegséget a Szívekbe. Budapest

Mosolyt az Arcokra, Melegséget a Szívekbe

2012. december 22. Budapest

December 22-én Budapesten a Testnevelési Egyetem sportcsarnokában tartotta a Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szövetsége (MTTOSZ) a már hagyományos „Mosolyt az Arcokra, Melegséget a Szívekbe” elnevezésû jótékonysági gyermekrendezvényét, amelyen az újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskolából Tóth Gábor és Tóth Ágnes vezetésével 36 diák vett részt.

A budapesti rendezvényen a gyerekeket bõségesen megajándékozták. Kaptak könyvet, labdát, CD-ket, számítógépes játékokat, pólókat és egyéb hasznos tárgyakat. Ezen felül részt vehettek a tombolahúzáson is, ahol sok értékes ajándékot nyerhettek (tv-t, mozijegyeket, biciklit), és az iskolák között is sorsoltak állatkerti belépõjegyeket.

 A rendezvény ünnepélyes megnyitóval kezdõdött, majd a Krea Dance tánccsoport dinamikus bemutatója alapozta meg a nap jó hangulatát. Ez után elkezdõdtek a játékos sportvetélkedõk, amelyen a Vörösmartysok is helyt álltak a különbözõ ügyességet igénylõ feladatokban (célba dobás, kötélhajtás, zsákban ugrás, krumpli ültetés, medicinlabda seprûvel való vezetése). A selejtezõk során a csoportjukban harmadik helyezést értek el, de csak az elsõ kettõ jutott a döntõbe, így kiestek a további küzdelmekbõl.

A harminchat gyerek között volt több lábtoll-labdázó, akik szinte az egész napot végig játszva sok érdeklõdõnek mutatták meg kedvenc sportágukat.

Kanalas Renátó bûvöli a labdát

Körjáték

Játék a vasvári Kardos László Általános Iskola tanulóival

Kenyeres Lívia

Kovács Gergõ

Lábtoll-labda

Kenyeres Lívia

Felemás cipõben

Tóth Barbara

Fotó: Tóth Ágnes