Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2018. : Hírek 2018. december : Dec. 14. A dunaújvárosi gárdonyisok bemutatója Móron és Adonyban. Adony

A dunaújvárosi gárdonyisok bemutatója Móron és Adonyban

2018. december 14. Adony

A Pedagógiai Oktatási Központ szervezésében két Fejér megyei általános iskola is kipróbálhatta a lábtoll-labdázást a dunaújvárosi Gárdonyi csapattagjainak segítségével. 2018. november 29-én a Móri Dr. Zimmermann Ágoston Általános Iskola 220 felsõs diákjának tartottunk gyakorlati bemutató foglalkozást, december 14-én pedig az Adonyi Szent István Általános Iskola és Alapfokú Mûvészeti Iskola 190 alsó- és felsõ tagozatos tanulója rúghatta a lábtoll-labdát.

A rövid történeti ismertetés után az alaprúgásokat mutatták be tanítványaink. Móron Irowa Noel, Rabi Marcell és Rédli I. Márk, Adonyban pedig Kattári Dávid és Rupa Roland. Ezt követte néhány különlegesebb labdaérintés, majd játékra hívtuk a vállalkozókat.

Mindkét helyen jókedvûen, aktívan kapcsolódtak be a tanulók, és a testnevelõ tanárok is kedvet kaptak a játékhoz, így nagy közös lábtoll-labdázás zárta a programot.

Nagyon örülnénk neki, ha a tavasszal mi köszönthetnénk a két iskolát a Gárdonyiban, a Fejér megyei lábtoll-labda diákolimpián.

Kohán Árpádné

A bemutató csapat. A hátsó sorban: Irowa Noel, Kohán Árpádné, Kattári Dávid. Az elsõ sorban: Rabi Marcell, Rupa Roland, Rédli I. Márk

Lábtoll-labdázás Adonyban a Szent István Általános Iskolában

Nagy terem, sok gyerek

Mindenki mozgásban

Sok labda

Játék párban

Játék hálónál

Játék Kohán Árpádné segítségével

Adogatás hármasban

Passzolgatás

Auer Gábor testnevelõ tanár is rúgta

Kattári Dávid. Labda elpakolás

Rupa Roland és a labdák

Lábtoll-labdázás Móron a Zimmermann Ágoston Általános Iskolában

Sokan játszottak

Tanári rúgás