Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2013. : Hírek 2013. december : Dec.31. Szilveszter Kupa. Újszász

Szilveszter Kupa

2013.december 31. Újszász

Eredmények ...

December 31-én vidám versennyel, a Szilveszter Kupával búcsúztatták a 2013. évet az újszászi és a vendég tápióbicskei lábtoll-labdázók. A résztvevõk között voltak válogatott élversenyzõk, ifjúsági bajnokok és lelkes utánpótlás versenyzõk. Nevezési díjként mindenki karácsonyra, vagy szilveszterre sütött süteményeket hozott, amit közösen fogyasztott el a több mint negyvenfõs jókedvû társaság.

Bemelegítésként a teljes mezõny az egyéletes szilveszteri nagy indián játékban állt a háló két oldalára. Nagy ováció fogadta a trükkös megoldásokat, a ravasz ejtéseket és a neves játékosok kiesését. Végül Csák Dávid és Kovács Evelin maradtak a pályán. Csák Dávid szervált. A labda egy centivel a pályán kívül esett le, így Kovács Evelin nyert. Az már örök titok marad, hogy Dávid gavallér akart-e lenni, vagy csak rosszul sikerült a rúgása.

Az indiánozás után a leány és a férfi egyéni következett. A játékosok „vaksorsolással” kerültek a táblára. Ez volt, akinek némi elõnyt és volt, akinek hátrányt jelentett. A férfiaknál így is Tóth Gábor gyõzött. 2. Harsányi Zoltán, 3. Tóth Gergõ és Zsákai Milán. A leány gyõztes Fehér Valéria. 2. Lõrincz Bettina (Tápióbicske ST), 3. Kovács Evelin és Hornyák Erzsébet.

Az egyéni után a szabadon alakított hármasok mérkõztek. A legjobbak utánpótlás versenyzõket vettek maguk mellé. Az elsõ helyet háromjátszmás, hosszabbításos mérkõzésen

a Harsányi Zoltán, Tóth Gergõ, Zele Richárd trió szerezte meg. 2. Becskereki László, Szûcs Gergely, Tóth Gábor, 3. Csák Dávid, Gajdos Tibor, Kanálos Júlió. A leányoknál szoros küzdelemben a Csák Vivien, Fehér Valéria, Hornyák Erzsébet hármas bizonyult a legjobbnak. 2. Farkas Lilla, Kovács Enikõ, Vachal Krisztina, 3. Balogh Noémi, Hegedûs Emese, Molnár Bianka, Váradi Krisztina.

Befejezésként a sorsolással kialakított párosok mérkõztek. A leányoknál Fehér Valéria harmadik gyõzelmét aratta. Társa a tápióbicskei Lõrincz Bettina volt. 2. Hegedûs Emese, Molnár Bianka, 3. Farkas Lilla, Hornyák Erzsébet. A férfiaknál a Becskereki László, Tóth Gábor duó gyõzött. 2. Kanalas Renátó, Kanálos II. Róbert, 3. Kovács Márton, Zsákai Milán.

A jó hangulatú verseny újévi koccintással zárult.

A Szilveszter Kupa résztvevõi

Indiánozás

A másik térfélen

Kovács Evelin, az indián játék gyõztese

Leány egyéni: 2. Lõrincz Bettina, 1. Fehér Valéria, 3. Hornyák Erzsébet és Kovács Evelin

Férfi egyéni: 2. Harsányi Zoltán, 1. Tóth Gábor, 3. Zsákai Milán és Tóth Gergõ

Leány hármas

Férfi hármas

A leány hármas eredményhirdetése

A Molnár testvérek

Tápióbicske csapata

A gyõztes nõi páros: Fehér Valéria (Újszászi VVSE) és Lõrincz Bettina (Tápióbicske ST)

A férfi hármas eredményhirdetése

Fehér János (62) és Kökény Martin (9)

Férfi páros: 2. Kanalas Renátó, Kanálos Róbert, 1. Tóth Gábor, Becskereki László, 3. Kovács Márton, Zsákai Milán

Boldog új évet!

Fotó: Fehér János és Farkas István