Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2009. : Hírek 2009. március : már.7. Gyermek és serdülő idénynyitó. Jánoshida

Gyermek és serdülõ idénynyitó

2009. Március 7. Jánoshida

Eredmények ...

Öt egyesület – Cserszegtomaj SK, Jánoshida KSE, Nagykanizsa ZSE, Szepetnek SE, Újszászi VVSE – 75 versenyzõje lépett pályára Jánoshidán a gyermek és serdülõ idénynyitón. A résztvevõk nagy lelkesedéssel játszottak. A gyermek korcsoportban sokan elsõ alkalommal indultak versenyen. Õk még most tanulják a játék alapjait, nem úgy, mint a serdülõk, akik már látványosan talpalnak és sáncolnak. Az influenzajárvány ugyan több helyen átrendezte a csapatokat, de így sem lehetett a színvonalra panasz. Legeredményesebben három arany, két ezüst és három bronzéremmel a cserszegtomajiak szerepeltek. Három aranyérmet nyert a Nagykanizsa ZSE is. A legtöbb érmet az Újszászi VVSE népes csapata gyûjtötte. Két arany, hat ezüst és öt bronzérmet vittek haza. A házigazda jánoshidaiak három harmadik, a legmesszebbrõl érkezett szepetnekiek egy harmadik helyezést értek el. Egyénileg Lukács Márton (Nagykanizsa ZSE), Kunics Bence (Nagykanizsa ZSE) és Udvari Boglárka (Cserszegtomaj SK) teljesítménye emelkedett ki. Õk csapatban és egyéniben is a dobogó tetején állhattak.

Cserszegtomaj csapata a megnyitón

Újszász, Jánoshida, Nagykanizsa és Szepetnek csapatai a megnyitón

Újszásziak a megnyitón

Viller Józsefné köszöntötte a résztvevõket

A legkisebbek

Nagykanizsa csapata

Pályán a legkisebbek

Tanácskozik a versenybíróság

A lábtoll-labdás osztály

Laskiné Spingár Éva és Szepetnek csapata

A gyermek fiú hármas eredményhirdetése

A gyermek leány hármas eredményhirdetése

A gyermek leány egyéni legjobbjai: 2. Magyarósi Réka (Cserszegtomaj SK), 1. Udvari Boglárka (Cserszegtomaj SK), 3. Pál Dorina (Cserszegtomaj SK) és Vlasics Dalma (Szepetnek SE)

A gyermek fiú egyéni érmesei: 2. Prunner Benjámin (Újszászi VVSE), 1. Kunics Bence (Nagykanizsa ZSE), 3. Baláti Márton (Újszászi VVSE) és Ágotai Olivér (Újszászi VVSE)

A serdülõ leány hármas eredményhirdetése

A serdülõ fiú hármas eredményhirdetése

Serdülõ leány egyéni: 2. Harsányi Hanna (Újszászi VVSE), 1. Széles Kitti (Cserszgetomaj SK), 3. Tóth Virág és Kaszonyi Viktória (mindkettõ Újszászi VVSE)

A serdülõ fiú egyéni érmesei: 2. Nagy László (Újszászi VVSE), 1. Lukács Márton (Nagykanizsa ZSE), 3. Oros Edvárd (Cserszegtomaj SK) és Czibak Ádám (Jánoshida KSE)

Fotó: Fehér János és Tóth Gábor