Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2018. : Hírek 2018. július : Júl. 07. XXIII. Dekázz huszonötöt! eredményhirdetés. Újszász

Dekázz huszonötöt! eredményhirdetés

2018. július 10. Újszász

Huszonöt évvel ezelõtt, 1993. május 29-én rendezték az elsõ magyarországi lábtoll-labda versenyt. Erre emlékezve “dekázz legalább huszonötöt” címmel facebook akciót hirdetett a Magyar Lábtoll-labda Szövetség.

Dekázz bárhol, tornateremben vagy különleges helyszíneken, Magyarországon vagy külföldön, trükköket bemutatva vagy jelmezt viselve, egyedül vagy csoportosan!  A dekázásodról készíts fotót vagy videót, majd töltsd fel, küldd el a facebookra!

A legjobb 25 produkciót egy-egy lábtoll-labdával és egyedi pólóval díjazzuk! – szólt a felhívás.

A felhívásra 72 pálymû érkezett. Több helyen: Cserszegtomajon, Dunaújvárosban, Bényén, Szederkényben, Újszászon  csoportosan dekáztak, lábtoll-labdáztak a résztvevõk, amelyrõl fotókat és videókat küldtek a szervezõk. Több kutyás és macskás képet is kaptunk. Ausztriából és Németországból is volt csatlakozó. Mindenki igyekezett érdekes képeket, videókat küldeni. Többségében a jelenleg lábtoll-labdázók jelentkeztek. A régiek közül sajnos, kevesen vettek részt a dekázásban.

Több érdekes videót is kaptunk, amelyek közül Kovács Márton (Újszász), Kunics Réka (Nagykanizsa) és Vachal Krisztina (Újszász) “mûsorát” értékelte a zsûri a legjobbnak.

Valamennyi beküldõ, csatlakozó 25 éves a magyar lábtoll-labdázás feliratú pólót kapott.

A beküldött fotók és videók a www.facebook.com/events/142210606607543/ linken tekinthetõk meg.

A három legjobb videó:

Kovács Márton(Újszász)

Kunics Réka (Nagykanizsa)

Vachal Krisztina (Újszász)