Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2015. : Hírek 2015. november : Nov.8. II. 24 ÓRÁS LÁBTOLL-LABDA MARATON. Tápióbicske

II. 24 ÓRÁS LÁBTOLL-LABDA MARATON

2015. november 8. Tápióbicske

November 7-én és 8-án második alkalommal rendeztük meg a 24 órás lábtoll-labda maratont Tápióbicskén. A résztvevõk a szolnoki Kodály Zoltán Általános Iskola és az Újszászi VVSE játékosai, illetve a Tápióbicske Shuttlecock Team tagjai voltak. Kilenc csapat adta le a nevezését. Tizediknek létrehoztunk a "Free team" nevezetû csapatot is, azoknak a látogatóknak, nézõknek a részére, akik kedvet kaptak a lábtollazáshoz. Megtiszteltetés számunkra, hogy a magyar lábtoll-labdázás legjobbjai jöttek el falunkba. November 7-én szombaton 10 órakor kezdtük. Két csoport, – a feketék és a narancssárgák – 5-5 csapattal versenyezett egymás ellen. Egy csapat mérkõzése fél óráig tartott. A fekete csoportot 15 perccel eltoltuk, hogy egy csapat a félórás meccse alatt két ellenféllel tudjon játszani. Egy csapat átlagosan két óránként játszott egy-egy félórás mérkõzést. Így ki bírtuk pihenni magunkat és tudtuk teljesíteni a 24 órát. A narancs és a fekete csapat között folyamatosan szoros verseny volt. A 24 órás maratont 47 pont különbséggel 2800-2757-re a fekete csapat nyerte.

A sikeres rendezésben nagy segítségünkre volt Czigel Gyula, aki vállalta, hogy több órán keresztül zenélt folyamatosan, hogy ébren tartson minket a jó hangulat megteremtése mellett. Szerencsére idén is számíthattunk a tápióbicskei üzletek támogatására. A PILLE PÉKSÉG több kiló kenyeret adott a szendvicsek készítéséhez. A PRIVÁT üzlet támogatásával sikerült folyamatosan frissítõt biztosítani a versenyzõknek 24 órán keresztül. SZABÓ BENCE zöldséges, a GIGI SHOP, a LAVINA ajándékbolt anyagi támogatásával sikerült megteremtenünk a verseny minõségi színvonalát. Köszönjük FAJKA SZABOLCS segítségét a plakátok létrejöttéért. Köszönjük a SZALÓKI VAS-MÛSZAKI üzletnek, hogy segített felszerelni a pályánkat bírói székkel és új hálótartó-állvánnyal. Örülünk, hogy a tápióbicskei üzletek támogatták falunk sportéletét. A környék televíziója, a Williams Tv is ellátogatott hozzánk, és beszámolt a Tápió+ mûsorában a különleges teljesítményünkrõl. Jövõre újra megrendezzük a lábtoll-labda maratont, és várjuk az összes lábtoll-labdázót Tápióbicskére!

Nagy Máté