Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2009. : Hírek 2009. 14. Hungarian Open : Szep.12. Hungarian Open záró értekezlet. Újszász

Hungarian Open záró értekezlet

2009. szeptember 12. Újszász

Szeptember 12 én a Szász Vendégházban tartotta értékelõ projektzáró értekezletét a 14. Hungarian Open szervezõbizottsága. Bevezetõként Fehér János, a bizottság elnöke mindenkinek megköszönte az elvégzett munkát, majd részletesen – személyre szólóan, napról-napra, eseményrõl-eseményre – értékelte a rendezvényt. Ezt követõen a szervezõbizottság tagjai öt kérdésre válaszolva minõsítették az egyhetes kulturális és sportfesztivált.

Mi volt a legjobb?
A bizottság tagjának a területén mi volt a legjobb?
Mi nem volt jó?
Miben kell segítség?
Milyen változtatásokat javasol a jövõ évi rendezvényre?

A hozzászólók jól szervezettnek, sikeresnek értékelték a Hungarian Opent. Jól sikerült a felkészülés, mindenki tudta, mi a dolga, és azt nagy lelkesedéssel tette. Érdekes válaszok érkeztek a „Mi volt a legjobb” kérdésre. Többen kiemelték az 1 óra 40 perces férfi elõdöntõt, ami mindent megmutatott a lábtoll-labdázásból, másoknak a verseny, a rendezvény hangulata, a tizenegy ország fiataljainak együttmûködése tetszett legjobban.

A sikeres rendezés ellenére szinte mindenki tett kisebb-nagyobb módosítási javaslatot, amelyeknek feldolgozása, megvalósítása 2010 márciusában a 15. Hungarian Open szervezõbizottságának elsõ ülésén kezdõdik.

Az összejövetel jó hangulatú – harcsa pörkölt túrós csuszával – vacsorával fejezõdött be.

Szacskó József a jelenléti ívvel

Fehér János értekelte a versenyt

Sokat dolgoztak a verseny sikeréért

Bakó Jánosné, Kecskés László, Tóth Gábor, Tóth Istvánné, Fehérné Szekeres Zsuzsanna, Kasza Józsefné

ifj. Fehér János, Némethné Varga Edit, Harsányi Judit, Baláti Zoltán, Konka Ottó és Juhász Attila

Fotó: Fehér Judit