Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2023. : Jún. 16. A Mozgás Éjszakáján lábtoll-labdáztunk. Budapest

A Mozgás Éjszakáján lábtoll-labdáztunk

2023. június 16. Budapest

Június 16-án nagy szabadidõ sportrendezvényre készült a fõváros, hiszen egész éjszakán át tartó színes sportprogramokkal várták a Városligetbe, illetve Hõsök terére kilátogató sportolni vágyó lakosokat. A lábtoll-labdázást és rokon sportágait, a sepak takrawot és shuttleballt képviselve kiváló helyen, a Hõsök terének szobrai mellett kaptunk helyet.

Berkó Sándor, Diós Letícia, Fajkó Márk, Farkas Lilla, Nagy László, Sipos Péter, Skultéti Zsombor és Zsigmond Tamás lábtoll-labdázók választották péntek esti programjuknak, hogy Budapestre utaznak és népszerûsítik a sportágukat, segítenek az érdeklõdõknek kipróbálni azt, ismertetik a fõ sajátosságait, történetét. Eseménydús éjszaka elé néztünk, hiszen a sportfesztiválon huszonnégyezren vettek részt, ahol huszonkét sportágakat próbálhattak ki. Hatalmas tömegeket vonzott a kerékpártúra, zumba, spinning, gyaloglás, futás, falmászás, teqball, jégkorong, tollaslabda, de természetesen hozzánk is folyamatosan érkeztek az érdeklõdõk. Este kilenctõl hajnal négyig folyamatosan repültek a levegõben a lábtoll-labdák, shuttleball és sepak takraw labdák. Fáradhatatlan csapatunk pedig lelkesen segítette a kíváncsian érkezõ látogatókat.

Nagy öröm volt találkozni azokkal a lábtoll-labdázókkal is, akik vendégként érkeztek az eseményre, és a standunkhoz érkezve hosszabb-rövidebb ideig lábtoll-labdáztak velünk. Az újszászi származású Kapás Ágnes, Kenyeres Lívia, Kovács Márton, a királyhelmeci Sebastian Költõ és a tápióbicskei Honti Lívia, Szigedi Barbara és Szigedi Hanna akár többször is visszatérve standunkhoz rúgták a lábtoll-labdát.

Farkas Lilla